Lite extra inspiration!

Det här känns verkligen otroligt roligt!!

Will Faerber

 

Vi på Birgesdal har beslutat oss för att vara värdar för en clinic med Will Faerber från Art2Ride den 7-8 maj nästa år. Det blir första gången någonsin som de kommer till Sverige. Jag har följt deras verksamhet i flera år men innan inte riktigt kanske förstått vad jag sett. Jag har alltid tyckt att deras hästar ser fantastiskt rörliga och fina ut och att ridningen är väldigt hästvänlig vilket är allra viktigast för mig. De har drivit sin blogg/hemsida i några år (www.art2ride.com) och börjar nu ha många års filmer där man kan följa flera olika hästar och deras utveckling. Där finns massor med information och instruktionsfilmer kring deras träningsfilosofi. Man kan även följa ett antal elever och deras hästar och alla kan nog hitta något där att identifiera sig med oavsett om det är något problem man har eller bara vill bli inspirerad. Helt klart värt att ta en titt där om man är nyfiken!

Det ska bli otroligt spännande att få träffa dem och vi hoppas att clinicen ska bli en riktig inspirationskälla för hållbar och hästvänlig dressyrträning. Clinicen kommer att genomföras på Simlångsdalens Stuteri i Mahult strax utanför Halmstad. Will tar 150 USD per lektion och det finns möjlighet att stalla upp sin häst antingen på anläggningen eller hemma hos oss på Birgesdal (då måste man lasta och köra till anläggningen). Mer information kommer här längre fram och på facebook. Där finns även en sluten grupp för evenemanget.

Will Faerber

Är man intresserad av att veta mer eller vara med på clinicen hör man av sig på mail till anne@birgesdal.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *