Löshoppningsdebut för Charlize BDL 140303

Igår var det dags för Charlize BDL (e Corlensky G – Cortus – Indus) att börja bli vuxen. Hon fick åka på sitt allra första löshoppningspass. Vi brukar inte hoppa med tvååringarna, eftersom man ofta har fullt upp med treåringarna, men i år har vi ju inga treåringar. Känns därför kul att få förbereda dem lite nu för vad som komma skall. De lär sig ju förvånansvärt fort. Nu förstod Charlize inte alls vad hon skulle göra och hon blev väldigt spänd och osäker. Hon visade därför ingen som helst talang för hoppning vid detta första tillfälle, det gjorde inte Orlando heller vid första försöket, men hon skötte sig verkligen jättebra under hela kvällen. Nu blir det väldigt spännande att se hur hon beter sig nästa onsdag då det är dags igen!

Här är en filmlänk till sista varvet i serien: http://youtu.be/JSKxYw-aj6g

Charlize BDL 140320.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *